Ζέρβας: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 ή 9 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη – Κοινωνία

Ζέρβας: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 ή 9 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη – Κοινωνία

Νέα αυστηρότερα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν στη Θεσσαλονίκη μιας και τα κρούσματα του κορονοϊού παρουσιάζουν ανησυχητικη αύξηση. Ανάμεσα στα νέα αυτά μέτρα θα επιβληθεί και απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 ή 9 η ώρα το βράδυ, αλλά και απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού, όπως προανήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ”. Παράλληλα, ο δήμαρχος εξέφρασε την εκτίμηση πως “δεν θα γλιτώσουμε από ένα καθολικό Lockdown”.

“Τα μέτρα που έχουν ληφθεί, θέλουν χρόνο μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν, ωστόσο δεδομένου του τεράστιου αριθμού κρουσμάτων θα χρειαστεί να πάρουμε και πιο αυστηρά μέτρα. Ήδη έχω εισηγηθεί απαγόρευση κυκλοφορίας νωρίτερα στις 8-9 το βράδυ, αλλά και απαγόρευση μετακινήσεων μέσα κι έξω από τον νομό. Δεν είναι καθολικού lockdown, το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό, οι υπηρεσίες ανοιχτές, δε θα απαιτούνται SMS για την κυκλοφορία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.Πηγή: www.news247.gr