Θλίψη και στην Κρήτη για τον 42χρονο γιατρό που πάλεψε αλλά δε νίκησε τον κορωνοϊό

Θλίψη και στην Κρήτη για τον 42χρονο γιατρό που πάλεψε αλλά δε νίκησε τον κορωνοϊό

Θλίψη και στην Κρήτη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 42χρονου γιατρού (με ειδικότητα πνευμονολόγου), που έσβησε από κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Αθήνας παρά την μάχη που έδωσε.

 

Ο άτυχος πνευμονολόγος, -ένα από τα νεότερα θύματα του φονικού ιού στη χώρα- ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών,  ενώ είχε διαγνωσθεί θετικός πριν από λίγο καιρό.

 

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή την Κυριακή ο Σύλλογος Πνευμονολόγων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με ανακοίνωση του στα social media εκφράζοντας την θλίψη του για την απώλεια του 42χρονου και παράλληλα τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πνευμονολόγων Χανίων πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό» αναφέρει στην ανακοίνωσή του προσέθεσε: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και δίνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Παράλληλα, ο Σύλλογος επισήμανε και πως «σε αυτόν τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν είναι αλώβητος, δυστυχώς. Ας προσέχουμε περισσότερο από αυτό που μπορούμε!! Κι οι ασθενείς μας το ίδιο!».

 

κεντρική φωτογραφία αρχείου

Πηγή: www.cretalive.gr