Πορτοσάλτε: Βρήκαμε τον άνθρωπο που δεν του άρεσε η «τάπα» Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο (video)

Πορτοσάλτε: Βρήκαμε τον άνθρωπο που δεν του άρεσε η «τάπα» Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο (video)

Δεν άρεσε στον Άρη Πορτοσάλτε η αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ομοφοβικό μήνυμα που έλαβε για τον σχολιασμό του στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η ακομπλεξάριστη απάντηση που έδωσε ο Σερραίος ηθοποιός και σεναριογράφος μιλώντας για μια ακόμη φορά ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, δεν ικανοποίησε τον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, γιατί δεν του άρεσε «η ποιότητα».

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», είπε on air αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια στα social media για το θάρρος του.

Σήμερα, μετά από ερώτηση που του έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε ότι: «Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος. Το νιώθω. Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει αυτός ο άνθρωπος ταίριαζε τέτοιου είδους απάντηση. Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι επί της ουσίας.»

Πηγή: www.koutipandoras.gr