Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ πήγε για έλεγχο σε κέντρο που τραγουδούσε η Πάολα, αλλά δεν τα κατάφερε (εικόνες)

Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ πήγε για έλεγχο σε κέντρο που τραγουδούσε η Πάολα, αλλά δεν τα κατάφερε (εικόνες)

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το βράδυ του Σαββάτου (17/60) γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, όπου τραγουδούσε η Πάολα σε μία και μοναδική εμφάνισή της, με την Αστυνομία να επιχειρεί έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα μέτρα κατά του κορονοϊού, αλλά δεν έβγαλε άκρη για το ποιοι ήταν εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με το «flamis.gr», η τραγουδίστρια ήταν να εμφανιστεί και την περασμένη Παρασκευή (16/07), αλλά το πρόγραμμα αναβλήθηκε, ημέρα που βγήκε η τελευταία ΚΥΑ για τα νέα μέτρα.


Το κατάστημα, όπως έκανε γνωστό, τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας, ενώ η αστυνομία έκανε έλεγχο γύρω στη 1 τα ξημερώματα, προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνταν όσα έχουν αποφασισθεί για τα κέντρα διασκέδασης.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει έλεγχο για το ποιοι από τους θαμώνες ήταν εμβολιασμένοι, ευελπιστώντας πως η Διεύθυνση θα είχε πράξει τον απαραίτητο έλεγχο στην είσοδο του καταστήματος.

Η ΕΛ.ΑΣ δεν διαπίστωσε, πάντως, καμία παράβαση. Έτσι, η διασκέδαση συνεχίστηκε για τους θαμώνες μέχρι το ξημέρωμα, με την Πάολα… να τα δίνει όλα.

patra paola kentro elegxos koronoios emvoliasmenoi astynomia elas flamis.gr 2

patra paola kentro elegxos koronoios emvoliasmenoi astynomia elas flamis.gr 3

patra paola kentro elegxos koronoios emvoliasmenoi astynomia elas flamis.gr 4

(πληροφορίες από flamis.gr)

Πηγή: www.dikaiologitika.gr