Ο Πάνος Γερμανός και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες

02/09/2015 - Ειδήσεις - Τελευταία Νέα

Ο Πάνος Γερμανός δεν είναι ένας «τυπικός» βιομήχανος. Μπορεί εδώ και 33 χρόνια να ηγείται του ομίλου Olympia Group, αποτελώντας μια από τις προσωπικότητες του εγχώριου επιχειρείν, ωστόσο ο ίδιος παραμένει άνθρωπος χαμηλών τόνων, που παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά, αποφεύγοντας τις κοσμικές συγκεντρώσεις.

Εκείνοι που τον γνωρίζουν, λένε χαρακτηριστικά ότι και ακόμη και σήμερα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του το μετρό. (πηγή http://www.capital.gr/story/2295635)

Πάνος Γερμανός

Εκείνο που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι ο ίδιος ξεκίνησε από ένα κατάστημα 7 τετραγωνικών στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, από όπου πουλούσε μπαταρίες, για να χτίσει στην πορεία τον πανίσχυρο επιχειρηματικό όμιλο, με ευρύ portfolio δραστηριοτήτων, όπως τα καταστήματα Public, τη Συστήματα Sunlight, που πλέον έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο παίκτη στον τομέα της βιομηχανίας αποθήκευσης ενέργειας, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY, η οποία καταγράφει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 12 εκατομμύρια συνδρομητές, αλλά και τη Westnet Distribution, που δραστηριοποιείται στον κλάδο διανομής προϊόντων τεχνολογίας.

ειδήσεις για Olympia Development | καταστήματα Public | μπαταρίες | Πάνος Γερμανός | συστήματα sunlight |