Ουαλία: Άγριο ξύλο σε κηδεία – Μαχαίρια, τσεκούρια και κατεστραμμένα μνήματα

Ουαλία: Άγριο ξύλο σε κηδεία – Μαχαίρια, τσεκούρια και κατεστραμμένα μνήματα

Μαχαίρια, τσεκούρια, τούβλα, φτυάρια και σκούπες, βγήκαν σε νεκροταφείο από μέλη δυο οικογενειών τα οποία βρίσκονται σε διαμάχη σε περιοχή της Ουαλίας.

Ακόμα και οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι.

Ο υπεύθυνος για την έρευνα, δήλωσε: «Με τα είδη των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν και τον τρόπο με τον οποίο τα οχήματα κινούνταν γύρω από το νεκροταφείο, είναι ευτύχημα που δεν σκοτώθηκε κανείς».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Αρκετές συλλήψεις

Το συγκλονιστικό βίντεο που έφερε στο φως η βρετανική Sun, δείχνει πενθούντες σε μια κηδεία να παλεύουν με μαχαίρια και τσεκούρια μετά από καταδίωξη με φορτηγάκι σε μία μαζική συμπλοκή που  σημειώθηκε μέσα στο νεκροταφείο.

Τρομοκρατημένοι άνθρωποι από δύο άλλες κηδείες παρακολούθησαν το ξύλο που έπεφτε μεταξύ των δραστών ανήμποροι να κάνουν το οτιδήποτε.

Μετά τη φρίκη, η αστυνομία συνέλαβε αρκετούς, κάποιοι από τους οποίους όπως δείχνει το βίντεο προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τα όπλα τους πετώντας τα σε ένα ρέμα κοντά σε μια φάρμα.

Επτά άνδρες φυλακίστηκαν για διάστημα από 16 μήνες έως τρία χρόνια, αφού παραδέχθηκαν ότι διέπραξαν βίαιη διατάραξη της τάξης για τον καβγά.Πηγή: www.in.gr