Ο βασιλιάς Κάρολος μαθαίνει γρήγορα: Έφερε το δικό του στυλό μετά το…

Ο βασιλιάς Κάρολος μαθαίνει γρήγορα: Έφερε το δικό του στυλό μετά το…

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ αποφάσισε να φέρει το δικό του στυλό σε έναν Ουαλικό καθεδρικό ναό σήμερα, λίγες ημέρες αφότου έγινε έξαλλος από μια σειρά ατυχημάτων με το μελάνι κατά την επίσκεψή του στη Βόρεια Ιρλανδία.

Διαβάστε Επίσης

Ο βασιλιάς Κάρολος μαθαίνει γρήγορα: Έφερε το δικό του στυλό μετά το ατύχημα με το μελάνι [Βίντεο]

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος έφθασαν την Παρασκευή στην Ουαλία, στην πρώτη τους επίσκεψη μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το βασιλικό ζεύγος κατευθύνθηκε προς τον καθεδρικό ναό του Llandaff για να παραστεί σε μια προσευχή και μια τελετή περισυλλογής για την εκλιπούσα μητέρα του και μακροβιότερη αρχηγό κράτους της Βρετανίας.

Σήμερα ο βασιλιάς καταγράφηκε να υπογράφει ήρεμος με το δικό του στυλό, στον καθεδρικό ναό, πριν δώσει την πένα του και το βιβλίο στη σύζυγό του.

Και οι δύο βρίσκονταν στην Ουαλία, στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας τους στα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκατοντάδες κάτοικοι και τουρίστες κατέβηκαν στον καθεδρικό ναό για να δουν τον νέο βασιλιά και τη νέα βασίλισσα σύζυγο.

Ένας χρήστης του Twitter ανέφερε: “Χαίρομαι που βλέπω ότι ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται τώρα να χρησιμοποιεί τη δική του πένα με απολύτως ικανοποιητικά αποτελέσματα”.

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Ο Κάρολος έφερε το δικό του στυλό στην Ουαλία. Προφανώς μαθαίνει γρήγορα…’

Και ένας ακόμη χρήστης έγραψε: “Μου αρέσει που ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έφερε το δικό του στυλό αυτή τη φορά μετά το “περιστατικό με το στυλό που διέρρευσε” στη [Βόρεια] Ιρλανδία. Ευλογημένος να είναι”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η απόφαση του βασιλιά να έχει μαζί του τη δική του πένα έρχεται λίγες ημέρες μετά τις λίγες σταγόνες μελάνης που χάλασαν το κλίμα στο Κάστρο Χίλσμπορο, στο Μπέλφαστ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Κάρολος είχε εμφανιστεί ταραγμένος από το στάξιμο μελανιού καθώς προσπαθούσε να υπογράψει ένα βιβλίο προς το τέλος της επίσκεψής του.

Ειδικότερα, ο Κάρολος παραπονέθηκε για το στυλό που χρησιμοποιούσε για να υπογράψει το όνομά του, ανακοινώνοντας ότι “δεν αντέχωαυτό το καταραμένο πράγμα”, καθώς φαινόταν να τρίβει μανιωδώς το μελάνι από τα δάχτυλά του.

Διαβάστε Επίσης

Ο βασιλιάς Κάρολος μαθαίνει γρήγορα: Έφερε το δικό του στυλό μετά το ατύχημα με το μελάνι [Βίντεο] - εικόνα 2

Στη συνέχεια η βασιλική σύζυγος Καμίλα υπέδειξε αργότερα ότι το στυλό είχε διαρροή και ζήτησε να αντικατασταθεί, ενώ ο βασιλιάς φανερά εκνευρισμένος από την αίθουσα πλαισιωμένος από τους βοηθούς του.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr



Πηγή: www.thetoc.gr