Ο Μπάιντεν επέλεξε υπουργό Οικονομικών αλλά… τον κρατάει μυστικό – Οι επικρατέστεροι

Ο Μπάιντεν επέλεξε υπουργό Οικονομικών αλλά… τον κρατάει μυστικό – Οι επικρατέστεροι

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να του κάνει τη ζωή δύσκολη και να μην παραδέχεται ότι έχασε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου αλλά ο Τζο Μπάιντεν προετοιμάζεται κανονικά για να αναλάβει πρόεδρος των ΗΠΑ. Μετά τον προσωπάρχη, βρήκε και υπουργό Οικονομικών.

Μόνο που τον νέο υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, ο εκλεγμένος πρόεδρος δεν τον αποκαλύπτει. Τον κρατά… επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο που είπε ο Τζο Μπάιντεν ήταν ότι είναι σίγουρος πως τον εκλεκτό του για το υπουργείο Οικονομικών θα τον δεχτούν εύκολα όλες οι… πτέρυγες των Δημοκρατικών.

Ο Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει το πρόσωπο που θα γίνει «τσάρος» της αμερικανικής οικονομίας την επόμενη εβδομάδα, πριν είτε μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, την επόμενη Πέμπτη.

Click4more Αμερικανικές εκλογές: Η Τζόρτζια «έδειξε» Μπάιντεν – Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση

«Θα δείτε ότι είναι κάποιος, για τον οποίο νομίζω ότι θα γίνει αποδεκτός από όλες τις τάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος…, τις προοδευτικές και τις μετριοπαθείς», είπε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τα ονόματα στη λίστα υποψηφίων που έχει καταρτίσει ο Τζο Μπάιντεν συμπεριλαμβάνουν την πρώην πρόεδρο της Fed, Τζάνετ Γέλεν, τη σημερινή διοικητή της Fed, Λέιλ Μπρέϊναρντ, τη Σάρα Μπλουμ Ρασκίν, πρώην διοικήτρια της Fed και τον Ράφαελ Μπόστιτς, πρόεδρο της Fed της Ατλάντα.

Click4more Μικροπρεπής Τραμπ, κάνει την αστερόεσα… κουρέλι

Ο διορισμός του υποψηφίου του Μπάιντεν πρέπει να επικυρωθεί από τη Γερουσία. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία ιστορική ατζέντα ζητημάτων, τόσο σε εύρος, όσο και σε βάθος. Το ίδιο πρόσωπο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την υγειονομική και την οικονομική κρίσεις, ταυτόχρονα με την υλοποίηση των υψηλών στόχων που έθεσε ο Μπάιντεν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr