Μαγνησία: Τι λέει ο ντελιβεράς που κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. όταν ανησύχησε για πελάτη -Πώς φρόντιζε τον 68χρονο που βρέθηκε νεκρός | ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: Τι λέει ο ντελιβεράς που κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. όταν ανησύχησε για πελάτη -Πώς φρόντιζε τον 68χρονο που βρέθηκε νεκρός | ΕΛΛΑΔΑ

Τον γύρο των ΜΜΕ έχει κάνει η είδηση από την Μαγνησία για τον θάνατο ενός 68χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός αφού ανησύχησε ο υπάλληλος ταχυφαγείου που του πήγαινε συχνά φαγητό στο σπίτι με αποτέλεσμα να ενημερώσει την αστυνομία.

Όπως είπε ο διανομέας φαγητού Φώτης Κουτέ στον ΑΝΤ1, του πήγαινε τακτικά φαγητό από την ψησταριά όπου δουλεύει. Ο άτυχος 68χρονος «ζούσε μόνος του στον Αλμυρό, ήταν από την Κάλυμνο» είπε ο ντελιβεράς.

Όπως ανέφερε, ενώ έβγαινε έξω από το σπίτι για να παραλάβει την παραγγελία του, κάποια φορά αυτό δεν έγινε και έτσι έφθασε εκείνος έως την πόρτα του σπιτιού του 68χρονου. «Όταν άνοιξε την πόρτα, το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση», είπε ο ντελιβεράς, συμπληρώνοντας «του είπα “να σε βοηθήσω λίγο;” και του είπα στα ίσα, “δεν είναι ανάγκη να τρως συνέχεια σουβλάκια”. Είπα στην γυναίκα μου, όταν μαγειρεύεις φτιάξε ένα πιάτο φαγητό παραπάνω και μου είπε η γυναίκα μου, φυσικά. Κι έτσι έγινε. Τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα του πηγαίναμε σπιτικό φαγητό», διευκρινίζοντας μετά από ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη ότι δεν ζήτησε ούτε πήρε ποτέ χρήματα από τον άνδρα για αυτήν την κίνηση του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φώτης Κουτέ ανέφερε ότι αργότερα «πήγαν άνθρωποι από το “Βοήθεια στο σπίτι” από τον Δήμο Αλμυρού για να τον βοηθήσουν περισσότερο και διαφορετικά. Όμως ήταν λίγο “αυστηρός με τον εαυτό του” και δεν ήθελε τέτοια βοήθεια. Έπινε και λίγο κρασί και γενικώς αλκοόλ».

Όπως εξιστόρησε ο διανομέας, είχε ημέρες να μάθει νέα του 68χρονου, γεγονός που τον ανησύχησε και τον κινητοποίησε, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί, μέσω των αστυνομικών που ειδοποίησε, ότι ο 68χρονος είχε χάσει την ζωή του.

Πηγή: www.iefimerida.gr