Λήξη συναγερμού στα γραφεία της εταιρείας Ubisoft στον Καναδά -Δεν εντοπίστηκε κάποια απειλή [βίντεο] | ΚΟΣΜΟΣ

Λήξη συναγερμού στα γραφεία της εταιρείας Ubisoft στον Καναδά -Δεν εντοπίστηκε κάποια απειλή [βίντεο] | ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικοί απέκλεισαν την Παρασκευή τη Λεωφόρο Saint-Lauren του Μόντρεαλ στον Καναδά, με τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για υπόθεση ομηρίας να μην επιβεβαιώνονται.

Η υπόθεση έλαβε χώρα σε κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας videogames Ubisoft. Η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι την επιχείρηση, σημειώνοντας πως οι αρχές επί του παρόντος «επαληθεύουν τις πληροφορίες». «Ζητάμε από τον κόσμο να αποφεύγει αυτόν τον τομέα», πρόσθεσε.

Στον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας του Μόντρεαλ αναρτήθηκε λίγο αργότερα πως ειδικές δυνάμεις βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο και ερευνούν την υπόθεση. Όπως αναφέρεται δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματίας.

Με νεότερη ενημέρωση, η αστυνομία της πόλης του Καναδά σημειώνει πως δεν εντοπίστηκε κάποια απειλή. Ωστόσο, οι Αρχές εκκένωσαν το κτίριο για προληπτικούς λόγους.

Δεν επιβεβαιώνονται μαρτυρίες για ομήρους

Οι πληροφορίες αρχικά έκαναν λόγο για δεκάδες υπαλλήλους της εταιρείας οι οποίοι κρατούνταν όμηροι, ενώ άλλοι φέρονταν κλεισμένοι σε αίθουσα συσκέψεων, όπως ανέφεραν εργαζόμενοι που κατάφεραν να διαφύγουν.Πηγή: www.iefimerida.gr