Καθολικός ιερέας έβγαλε τα ράσα και έγινε… πορνοστάρ

Καθολικός ιερέας έβγαλε τα ράσα και έγινε… πορνοστάρ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 11:34

Μια… δραστική αλλαγή καριέρας αποφάσισε να κάνει ένας 83χρονος καθολικός ιερέας, αφού έβγαλε τα ράσα και έγινε πορνοστάρ.

Ο καθολικός ιερέας, από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, νιώθει ότι η πίστη του στον Θεό έχει γίνει πιο δυνατή μετά από αυτή την απόφασή του. «Με το σεξ αισθάνομαι ότι ήρθα πιο κοντά στον Θεό» είπε.

«Είναι σχεδόν σαν να κάνεις ένα πάρτι, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζω κάνοντας πορνό», υπογράμμισε ο Νορμ Σελφ, ο οποίος συμπλήρωσε πως το σεξ πρέπει να είναι απελευθερωτικό. «Κάνουμε σεξ ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην το κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να κρυβόμαστε στις σκιές;».

Ο πρώην ιερέας ήταν για 30 χρόνια παντρεμένος, μέχρι που κατάλαβε τη σεξουαλικότητά του και χώρισε. Σύμφωνα με όσα είπε στη Sun, στο παρελθόν εργαζόταν ως υπάλληλος σε μια πανεπιστημιούπολη, όπου συνάντησε ένα γκρουπ γκέι ανδρών. «Τότε συνειδητοποίησα ότι είμαι γκέι», υπογράμμισε.

Ωστόσο, μέχρι το «coming out» τού πήρε άλλα 20 χρόνια περίπου μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να λάβει μέρος σε ταινίες πορνό.

Έκανε το ντεμπούτο του το 2017, σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ του 2019 στο Channel 5. Μέχρι τότε έκανε τη δουλειά του χωρίς αμοιβή.

Μιλώντας παλαιότερα στην εφημερίδα «Huffington Post», ο Σελφ είχε πει ότι η εμπειρία του πορνό είναι «απολαυστική». «Αυτές τις μέρες διαπιστώνω ότι το σώμα μου είναι πράγματι ένας ναός όπου η οικειότητα και η έκσταση συνδυάζονται», είχε πει ο 83χρονος πρώην ιερέας.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες έως ότου η κοινωνία αφαιρέσει τους «αρνητικούς σεξουαλικούς κανόνες» από το λεξιλόγιό της. «Θέλω οι αρνητικές απόψεις να αντικατασταθούν με ένα μήνυμα που να λέει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν την ερωτική χαρά».

Πηγή: Sun


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, 11:46

Πηγή: www.zougla.gr