Καναδάς: Δεκάδες όμηροι σε γραφεία εταιρείας Ubisoft στο Μόντρεαλ

Καναδάς: Δεκάδες όμηροι σε γραφεία εταιρείας Ubisoft στο Μόντρεαλ

Αρκετοί υπάλληλοι της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών κρατούνται όμηροι

Δεκάδες άνθρωποι κρατούνται όμηροι στα γραφεία της εταιρείας Ubisoft στο Μόντρεαλ του Καναδά. Αρκετοί υπάλληλοι της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών κρατούνται όμηροι ενώ άλλοι έχουν κλειδωθεί σε μία αίθουσα συσκέψεων, όπως ανέφεραν εργαζόμενοι που κατάφεραν να διαφύγουν.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Μόντρεαλ, ενώ η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι είναι σε εξέλιξη αυτή η επιχείρηση και ότι οι αρχές επί του παρόντος «επαληθεύουν τις πληροφορίες». «Ζητάμε από τον κόσμο να αποφεύγει αυτόν τον τομέα», πρόσθεσε.

Το κανάλι LCN έδειξε εικόνες στις οποίες διακρίνονται πολλές δεκάδες άνθρωποι αποκλεισμένοι στη στέγη του κτιρίου όπου έχει την έδρα της η Ubisoft και έκανε λόγο για «πιθανή ομηρεία». «Αστυνομικοί έσπευσαν επί τόπου» μετά από τηλεφώνημα στο 911, στον αριθμό των επειγόντων περιστατικών, ανέφερε μόνο η αστυνομία.

«Η πληροφορία δεν έχει επαληθευτεί ακόμη. Αστυνομικοί ειδικευμένοι σε τέτοιου είδους επεμβάσεις βρίσκονται επί τόπου και κάνουν επαληθεύσεις. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες» πρόσθεσε.

 

Πηγή: www.ethnos.gr