Ηράκλειο Κρήτης: Γυναίκα 103 ετών εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού | ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Γυναίκα 103 ετών εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού | ΕΛΛΑΔΑ

Από την Επισκοπή ξεκίνησε σήμερα (16/7) στον δήμο Χερσονήσου Ηρακλείου η δράση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού από τις Κινητές Μονάδες Υγείας.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 42 εμβολιασμοί, από τους οποίους 17 πραγματοποιήθηκαν κατ’ οίκον. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, προεξάρχουσα της δράσης ήταν μια υπεραιωνόβια κυρία 103 ετών από τους Σταμνιούς.

«Αισιοδοξούμε ότι αύριο στο Μοχό θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το εμβόλιο είναι το μοναδικό εισιτήριό μας για επιστροφή στην κανονικότητα, ειδικά δε στην περιοχή μας που η οικονομία μας στηρίζεται στο ευαίσθητο τουριστικό προϊόν, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλάξουμε. Πρώτο μέλημά μας βέβαια είναι η υγεία η δική μας και των συνανθρώπων μας, γι’ αυτό εμπιστευόμαστε την επιστημονική κοινότητα και εμβολιαζόμαστε. Είμαστε στη διάθεση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για να συμβάλλουμε όπου και όπως μπορούμε με τις δημοτικές μας υπηρεσίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας», δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αύριο, Σάββατο 17 Ιουλίου, οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν από τις κινητές εμβολιαστικές μονάδες στο Περιφερειακό Ιατρείο Μοχού από τις 10 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον εμβολιασμό έχουν όλοι οι πολίτες, ηλικίας άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως της περιοχής στην οποία διαμένουν, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν κάνει ως τώρα την πρώτη δόση του εμβολίου. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν τον ΑΜΚΑ τους.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr