Ιατρική πρωτοπορία στη θεραπεία της λιθίασης του ουροποιητικού και τις παθήσεις του προστάτη

Ιατρική πρωτοπορία στη θεραπεία της λιθίασης του ουροποιητικού και τις παθήσεις του προστάτη

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, πιστό στη δέσμευσή του να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες αιχμής, προχώρησε στην προμήθεια του υπερσύγχρονου, υψηλής ενέργειας Laser Cyber Ho 100. Το συγκεκριμένο Holmium Laser αποτελεί το πρώτο και μοναδικό στην Αττική, καθιστώντας, έτσι, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ως «σημείο αναφοράς» στην εξατομικευμένη και ολιστική αντιμετώπιση της λιθίασης του ουροποιητικού και των παθήσεων του προστάτη.

Λιθίαση ουροποιητικού συστήματος:

Το υπερσύγχρονο, υψηλής ενέργειας Laser (Cyber Ho 100) έχει τη δυνατότητα να κονιορτοποιήσει τους λίθους μέσα σε λίγα λεπτά, αναίμακτα και χωρίς τομές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται και για μεγάλος λίθους του νεφρού, ενώ ο ασθενής λαμβάνει εξιτήριο την ίδια ημέρα, χωρίς νοσηλεία, κατόπιν παραμονής ολίγων ωρών.

Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη:

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητας του υπερσύγχρονου, υψηλής ενέργειας Laser (Cyber Ho 100) είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε εξάχνωση και εκπυρήνιση μεγάλων αδενωμάτων του προστάτη, (διουριθρική προστατεκτομή), μέσω της τεχνικής HoLEP (Holmium laser enucleation of the prostate). Στην περίπτωση αυτή αφαιρείται όλο το αδένωμα που προκαλεί την απόφραξη, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους ασθενείς, ανεξαρτήτως μεγέθους προστάτη, με χαμηλά ποσοστά επιπλοκών και επανεπεμβάσεωv.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Πηγή: www.newsbomb.gr