Η Δάφνη Μητσοτάκη ανήμερα τα Θεοφάνεια καθάρισε πατάτες και συσκεύασε…

Η Δάφνη Μητσοτάκη ανήμερα τα Θεοφάνεια καθάρισε πατάτες και συσκεύασε…

Η Δάφνη, η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρασε τα Θεοφάνεια στην ταβέρνα “Ο Κρητικός”, όπου μοιράζει γεύματα στους αδύναμους συμπολίτες μας, όπως αποκάλυψε η διοίκηση της επιχείρησης με ανάρτηση στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Δάφνη Μητσοτάκη ανήμερα τα Θεοφάνεια καθάρισε πατάτες και συσκεύασε τρόφιμα για καλό σκοπό [Εικόνες]

Στην ανάρτηση αναφέρεται πως ανήμερα τα Θεοφάνεια μοιράστηκαν πάνω από 750 χοιρινές μπριζόλες με ρύζι και πατάτες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθώς και μια σειρά από άλλα είδη για πολλές οικογένειες.

δαφνη

Σε ό, τι αφορά την κόρη του Έλληνα πρωθυπουργού, αναφέρει η ανάρτηση: “Καλή χρονιά!!! πάνω από 750 χοιρινες μπριζόλες σήμερα με ρύζι και πατάτες. Σήμερα μοιρασαμε και ρουχαλάκια, ράντζα-κρεβατάκια. Ευχαριστώ πολύ την Simple City S.A στη λεωφόρο Μουρνιων στα Χανιά που μας έστειλε ραντζακια και κρεβατάκια για τα παιδιά να τα μοιράσουμε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Δάφνη Μητσοτάκη ανήμερα τα Θεοφάνεια καθάρισε πατάτες και συσκεύασε τρόφιμα για καλό σκοπό [Εικόνες] - εικόνα 3

Ευχαριστώ πολύ τον Απολλώνιο Κερατσινίου , ευχαριστώ πολύ την terra Creta. Σήμερα είχαμε όλη μέρα το Υπουργείο Εργασίας και κατέγραψε όλο τον κόσμο, είδε τα προβλήματα του. Κάποια άνθρωποι δεν ήξεραν καν πως να πάρουν το ΚΕΑ, δόξα το θεό πλέον θα βοηθήσουν κόσμο.

δαφνη

Σήμερα είχαμε από το πρωί μία μικρή εθελόντρια για την οποία πρέπει να είναι περήφανος ο πατέρας της γιατί της έλεγα κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και δεν σταματαγε. Ομιλώ για την Δάφνη Μητσοτάκη που την είχαμε σήμερα όλη μέρα μαζί μας, καθάριζε πατάτες και συσκευαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους εθελοντές που έρχονται και με βοηθάνε, ευχαριστώ και τους αφανεις ήρωες που μου φέρνουνε τρόφιμα και μπορώ και συνεχίζω.”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή: www.thetoc.gr