Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέες εικόνες «καίνε» τον Γερμανό ύποπτο

Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέες εικόνες «καίνε» τον Γερμανό ύποπτο

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν Μακάν.

Η Μάντλιν εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία και εικάζεται ότι απήχθη, ενόσω παραθέριζε με τους γονείς της στην περιοχή της Praia da Luz.

Αυξήσεις έως 350 ευρώ το μήνα φέρνει η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών

Κύριος ύποπτος για την απαγωγή της θεωρείται ο 43χρονος Christian Brueckner, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στη φυλακή, αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με δύο σπασμένα πλευρά, τα οποία ο ίδιος απέδωσε σε καβγά του με δεσμοφύλακα.

Ο Bueckner κρατείται στο Kiel της Γερμανίας μετά από την καταδίκη του σε υπόθεση σχετική με ναρκωτικά, ενώ έχει καταδικαστεί σε ακόμη 7 έτη κάθειρξης για το βιασμό συνταξιούχου στην Praia da Luz, υπόθεση για την οποία ωστόσο έχει ασκήσει έφεση.

Όσον αφορά την περίπτωση της μικρής Μάντλιν, θεωρείται βασικός ύποπτος καθώς μάρτυρες τον θέλουν κοντά στο σημείο απ’ όπου εξαφανίστηκε η Μάντλιν το 2007.

Σύμφωνα με τον Γερμανό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, πρόσφατα ήρθαν στην επιφάνεια νέα στοιχεία από την Αγγλία, και συγκεκριμένα φωτογραφίες τουριστών που παραθέριζαν τότε επίσης στο ίδιο μέρος, στις οποίες απεικονίζονται ορισμένα «ενδιαφέροντα πράγματα».

Ο Εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία ως ιδιαίτερα χρήσιμα, όμως τόνισε ότι η σχετική έρευνα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να καταλήξει κάπου, ιδιαίτερα καθώς η Αγγλία βρίσκεται στην διαδικασία του Brexit, γεγονός που θα καταστήσει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας λιγότερο άμεση απ’ όσο υπήρξε ως τώρα.

Να θυμίσουμε πως οι γερμανικές Αρχές, δια στόματος Βόλτερς, θεωρούν την Μαντλίν νεκρή.

Ανοίγουν ξανά οι 100 και 120 δόσεις για χρέη – Ποιοι πρέπει να τρέξουν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή: www.tanea.gr