Εισαγγελική έρευνα για δεύτερο ηθοποιό, συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη

Εισαγγελική έρευνα για δεύτερο ηθοποιό, συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη

Παραγγελία δόθηκε από τον εισαγγελέα στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του 38χρονου Δημήτρη Άνθη, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από ηθοποιό, μαθητή και συμπρωταγωνιστή του Δημήτρη Λιγνάδη σε χρόνο που δεν έχει παραγραφει το αδίκημα.

Οι αστυνομικοί θα λάβουν μέσα στην εβδομάδα καταθέσεις από το θύμα, τον ηθοποιό, αλλά και εμπλεκόμενους, τις οποίες θα διαβιβάσουν στον εισαγγελέα, που θα κρίνει αν υπάρχει αδίκημα για να ασκηθούν διώξεις.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Νίκος Σ., ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα 2020mag.gr, για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον Δημήτρη Λιγνάδη (σ.σ. χωρίς να τον κατονομάζει) το 2005, είχε πει ότι όταν συνέβη το περιστατικό, υπήρχε στο σπίτι ακόμα ένας ηθοποιός, τον οποίο ο σκηνοθέτης είχε παροτρύνει να συμμετέχει, ωστόσο είχε αρνηθεί.

Μέσα την εν λόγω εξομολόγηση, ένας 38χρονος άνδρας – ο Δημήτρης Άνθης – αναγνώρισε στον “παρατηρητή” τότε, τον δικό του θύτη και κατά αυτού έχει καταθέσει τη μήνυση.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω ηθοποιός είναι 35-40 ετών, απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε τηλεοπτικά σίριαλ σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φάκελο “φωτιά” παρέδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον εισαγγελέα

Τον φάκελο “σεξουαλική βία” με ονόματα θυμάτων και θυτών εντός του θεατρικού χώρου, παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

Εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Μπιμπίλας δήλωσε ότι τον λόγο πλέον τον έχει η δικαιοσύνη: “Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα”, ανέφερε.

Η κατάθεση του κ. Μπιμπίλα, που είχε προγραμματιστεί πριν από την κατάθεση της δεύτερης μήνυσης κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, την Παρασκευή, στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο αναμένεται να διευρύνει την έρευνα των δικαστικών Αρχών για σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης με δράστες ανθρώπους του θεάτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα βόμβα: Εισαγγελική έρευνα για δεύτερο ηθοποιό, συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη - Δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα - εικόνα 2


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή: www.thetoc.gr