Δολοφονία Μπερδέση: “Πολλοί φοβούνται μήπως κλείσει και το δικό τους…

Δολοφονία Μπερδέση: “Πολλοί φοβούνται μήπως κλείσει και το δικό τους…

Κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, που δολοφονήθηκε στις 31 Μαΐου εξω από γυμναστήριο στη Βάρη.

Η Ελισάβετ Καρυπίδου κατέθεσε στους αστυνομικούς όσα ήξερε για τη ζωή του αγαπημένου της αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές. Σύμφωνα με το Star, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού μετά βίας ακουγόταν η φωνή της.

Η σύντροφος του δολοφονημένου πυγμάχου προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει γύρω από τις τελευταίες επαφές του πυγμάχου, αν φοβόταν κάτι, αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία Μπερδέση:

Τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις της μητέρας και του αδερφού του πυγμάχου.

“Δεν σε αφήνουν να φύγεις γιατί γνωρίζεις”

Αναστάτωση επικρατεί στις φυλακές, μετά τις στυγερές δολοφονίες και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τον τελευταίο καιρό.

Όπως αποκάλυψε κρατούμενος του Κορυδαλλού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη μαφιόζικη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, φοβούνται μήπως δοθεί εντολή για να κλείσει και το δικό τους στόμα.

“Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως κάποιος από αυτούς είναι μπλεγμένος, γιατί σίγουρα κάποιος είναι μπλεγμένος από τις φυλακές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες και προσπαθούν να κρατήσουν τη νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα”, αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία Μπερδέση:

“Οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω, ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα παίρνουν χρηματικά ποσοστά και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα κοιτάνε πώς θα τους ξεκάνουν. Δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα, γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνουν επειδή γνωρίζεις”, είπε.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή: www.thetoc.gr