«Δεν πάει Έλληνας να σκοτώσει με 5.000 ευρώ, βρίσκουν έναν κανίβαλο και κάνει την τρέλα του»

Αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο δρα το οργανωμένο έγκλημα αλλά και για το πόσο κοστίζουν τα συμβόλαια θανάτου κάνει άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει τον κόσμο της νύχτας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι Έλληνας δεν πάει να σκοτώσει για 5.000 ευρώ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιγράφει πώς είναι οργανωμένη η μαφία στην Ελλάδα, πώς γίνονται τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και πώς τη γλιτώνουν τα μεγάλα κεφάλια.

«Πλέον τα πιστόλια κυκλοφορούν λες και είναι δεν ξέρω τι. Κάποτε ένα συμβόλαιο θανάτου ήταν πάνω από 50.000 ευρώ. Τώρα με 5.000 ευρώ μπορείς να βρεις έναν κανίβαλο και να πάει να κάνει την τρέλα του», σημειώνει.

Ενώ σε ερώτηση για τον είναι Έλληνες ή ξένοι απαντά: «Δεν υπάρχει Έλληνας. Μην ακούτε κουβέντες. Δεν πάει Έλληνας να αφαιρέσει ζωή άλλου για 5.000 ευρώ. Μην ακούτε τέτοια πράγματα. Στην Αττική οι αρχηγοί της μαφίας διοικούν διαφορετικές περιοχές ενώ οι ομάδες τους είναι χωρισμένες ανάλογα με τη δραστηριότητα τους. Σίγουρα υπάρχει μια κεφαλή πάντα. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες δραστηριοποιούνται στα μαγαζιά τα παράνομα. Στα μπουζούκια. Υπάρχει το γενικό αφεντικό, αυτό που λέγεται η μεγάλη οικογένεια, η αστυνομία».

Ελληνική μαφία: Τα μεγάλα κεφάλια και η διαμάχη ελληνικών και ξένων συμμοριών

Για το πώς τη γλιτώνουν οι βαρόνοι της νύχτας, ο άνδρας περιγράφει τα εξής: «Μεγάλα κεφάλια πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας; Ποτέ. Γιατί; Γιατί κανένας καταστηματάρχης δεν έχει μαγαζί στο όνομα του, δικό του. Απλά. Τα χρήματα κινούν τα πάντα. Άρα είναι οι μπροστινοί αυτοί που πέφτουν πάντα στα χέρια των αρχών. Οπότε τι τον ενδιαφέρει αυτόν; Αυτός θέλει να μαζεύει κάθε μέρα είκοσι, τριάντα πενήντα χιλιάδες. Ο μπροστινός θα πάρει αυτά που έχει συμφωνήσει».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει ξέσπασει διαμάχη ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες συμμορίες για τον έλεγχο των περιοχών λέγοντας πως «μπαίνουν και σε άλλους χώρους που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μπουν. Είναι χωράφι μας. Δεν μπορεί κανένας να μπαίνει να το καταπατάει». Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη νύχτα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτό το ξεκαθάρισμα με τις εν ψυχρώ εκτελέσεις θα τελειώσει σύντομα απαντά «Όχι βέβαια. Δεν τελειώνει. Πώς θα τελειώσει. Αφού εμείς οι δύο είμαστε φίλοι αδελφικοί ας πούμε και έρχεται κάποιος και σε σκοτώνει και μου πληγώνει την ψυχή μου. Εγώ τι θα κάνω; Θα τον αφήσω να περνάει από μπροστά μου και να γελάει;».
Πηγή: www.newsbeast.gr