Ταξίδι στο παρελθόν με το νέο Cutty Sark Prohibition Edition

02/02/2016 - Ειδήσεις - Τελευταία Νέα

To Cutty Sark, το Scotch whisky που απολάμβαναν οι θαμώνες των καλά κρυμμένων Speakeasy bars κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, αναβιώνει τη θρυλική αυτή εποχή, παρουσιάζοντας τη νέα premium φιάλη Cutty Sark Prohibition Edition 50% Vol.

Στο πλαίσιο της 360ο καμπάνιας Urban Adventures, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη από πέρσι να αποκαλύπτει ό,τι πιο urban και ενδιαφέρον παίζει καθημερινά στην πόλη, το Cutty Sark εστιάζει αυτό το διάστημα στο retro culture της πόλης αναδεικνύοντας τη vintage πλευρά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσκαλεί το κοινό σε ένα ταξίδι στο στυλ, τις μουσικές, τις γευστικές εμπειρίες και όλες γενικά τις τάσεις περασμένων δεκαετιών, οι οποίες αναβιώνουν τα τελευταία χρόνια.  Prohibition φιάλη

Με αφορμή το ταξίδι στην ρέτρο κουλτούρα, αλλά και την άρρηκτη σύνδεση του Cutty Sark με την περίφημη περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, κατά την οποία ο καπετάνιος William Bill McCoy, αψηφώντας τους νόμους, εισήγαγε με τον δικό του τρόπο στα πάρτι των speakeasy bars, το αυθεντικό και κορυφαίο σε γεύση Cutty Sark Scotch whisky, το Cutty Sark παρουσιάζει σήμερα το νέο Cutty Sark Prohibition Εdition.

Η φήμη που ο Bill Mc Coy έκτισε γύρω από το όνομά του σχετιζόταν με την εξαιρετική ποιότητα των  προϊόντων που εισήγαγε, δίνοντας έτσι την αφορμή να γίνει το Cutty Sark γνωστό και ως «The Real McCoy». Σήμερα, η υπογραφή αυτή συναντάται ανάγλυφη πάνω στη φιάλη της νέας premium έκδοσης Cutty Sark Prohibition Edition 50% Vol, η οποία αναβιώνει τη μοναδική αυτή εποχή.

Παλαιωμένο σε επιλεγμένα αμερικανικά δρύινα βαρέλια, χαρακτηρίζεται από διακριτικές νότες εσπεριδοειδών βουτηγμένων μέσα σε μέλι και μυρωδάτα μπαχαρικά. Η πλούσια, κρεμώδης γεύση του με αίσθηση καραμέλας, παίζει με νότες πιπεριού αφήνοντας μία ζεστή και απαλή επίγευση.

Η μαύρη, εντυπωσιακή γυάλινη φιάλη με τη vintage χαρακτηριστική ετικέτα της, σφραγίζεται με πώμα από φελλό, πιστή στο πνεύμα της εποχής της ποτοαπαγόρευσης, διατηρώντας την άριστη ποιότητα, ενώ η ανάγλυφη υπογραφή “The Real McCoy” σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το αυθεντικό scotch whisky με το ζεστό χρυσαφί χρώμα που κρύβεται μέσα της.

Πηγή Άρθρου

ειδήσεις για Cutty Sark Prohibition Edition | Scotch whisky | νέο Cutty Sark |