Οδός Παπάφη 229: Το καλοκαίρι εργοτάξιο, το φθινόπωρο ένα νέο σχολείο

20/08/2016 - Ειδήσεις - Τελευταία Νέα

Ριζική ανακαίνιση του 92ου Δημοτικού Σχολείου με χορηγό την Coca-Cola Τρία Έψιλον!

Ένα διαφορετικό, ριζικά ανακαινισμένο σχολείο πρόκειται να αντικρίσουν οι μαθητές του 92ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης, όταν επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το σχολείο τους που βρίσκεται στην οδό Παπάφη 229 θα τους περιμένει με ανακαινισμένα τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, φρεσκοβαμμένες αίθουσες, περισσότερο πράσινο και δέντρα στην αυλή και ένα εξωτερικό… καθιστικό όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν τα διαλείμματά τους. Η μεταμόρφωση του σχολείου περιλαμβάνει επίσης  ηλεκτρολογικές, ξυλουργικές και σιδηρικές επιδιορθώσεις, αποκατάσταση υδραυλικών και αποχετευτικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το κτίριο καθώς λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια.

Το πρότζεκτ της… μεταμόρφωσης του 92ου Δημοτικού Σχολείου γίνεται πραγματικότητα χάρη στο πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» της Coca-Cola Τρία Έψιλον το οποίο αναλαμβάνει τη ριζική αναμόρφωση σχολείων που το έχουν ανάγκη.

Το συγκεκριμένο σχολείο ψηφίστηκε πρώτο ανάμεσα σε συνολικά 9 σχολεία της Θεσσαλονίκης καθώς ο Σύλλογος Γονέων που φαίνεται ότι ήθελε πάρα πολύ αυτό το έργο κινητοποιήθηκε τόσο, ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει 3.546 ψήφους από ένα σύνολο 8.532, δηλαδή το 40% περίπου των ψήφων. Η διαδικασία επιλογής του σχολείου γίνεται μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργανώνει η εταιρεία–χορηγός του έργου.

«Το Σχολείο που Θέλεις»

Το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» της Coca Cola Τρία Έψιλον «τρέχει» ήδη εδώ και 5 χρόνια. Μέχρι σήμερα έχει αναμορφώσει 12 σχολεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το οποίο μεταφράζεται σε βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας για περισσότερους από 4.200 μαθητές κάθε χρόνο. Η συνολική επένδυση ξεπερνά σε αξία το 1 εκατομμύριο ευρώ στο σύνολό της.

ειδήσεις για coca cola τρία έψιλον | Το Σχολείο που Θέλεις |