Η Aegean η καλύτερη περιφερειακή Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη!

22/06/2015 - Ειδήσεις - Τελευταία Νέα

Η Aegean ψηφίστηκε ως η καλύτερη περιφερειακή Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη στα World Airline Awards 2015!

Η AEGEAN, μέλος της Star Alliance, αναδείχθηκε ακόμη μία φορά ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2015» κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2015 ενώ κατάφερε να αποσπάσει τη δεύτερη θέση στην Κατηγορία Παγκόσμιας Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2015 κατά την διάρκεια του Paris International Airshow, κι όπως αναφέρθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές της απονομής, η AEGEAN, διατήρησε την κυριαρχία της στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ισχυρή θέση και στην παγκόσμια κατάταξη.

Aegean: Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη

Aegean: Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη

Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards, γνωστών ως βραβείων επιλογής επιβατών, την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Μαΐου 2015, περισσότεροι από 18,85 εκατομμύρια επιβάτες και περισσότερες από 105 εθνικότητες, επιβράβευσαν την AEGEAN για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της.

Το Βραβείο αυτό απονέμεται στην AEGEAN για 5η συνεχόμενη χρονιά και για 6η φορά από το 2009 έως σήμερα!

Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους και αριστείας στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία για μία αεροπορική εταιρεία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των επιβατών.

Δείτε τα customer reviews στο http://www.airlinequality.com/airline-reviews/aegean-airlines/

ειδήσεις για Aegean | Aegean Airlines | Paris International Airshow | Skytrax World Airline Awards | καλύτερη περιφερειακή Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη |