Φραστική επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη για τη βίλα Αμαλία

04/01/2013 - Ειδήσεις - Τελευταία Νέα

Φραστική επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη για τη βίλα ΑμαλίαΥποστηρικτές της κατάληψης τον προπηλάκισαν – Το ΠαΣοΚ καταδίκασε την ενέργειαΦραστική επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη για τη βίλα ΑμαλίαΦραστική επίθεση μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης δέχθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από υποστηρικτές της κατάληψης της βίλας Αμαλία.

Ο κ. Καμίνης επισκεπτόταν ιδιωτικά την Τεχνόπολη και την εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» μαζί με τα δύο του παιδιά. 

Σύμφωνα με τον Αθήνα 9.84 ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας σε συνεργάτες του, είπε ότι δέχεται τη διαμαρτυρία, αλλά δεν δέχεται τέτοια πράγματα να συμβαίνουν μπροστά στην οικογένεια και τα παιδιά του.

Ανακοίνωση του ΠαΣοΚ για τους προπηλακισμούς κατά του Καμίνη

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και της οικογένειας του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.»

«Τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν την δημοκρατική ομαλότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας ειδικά αυτήν τη περίοδο. Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις με ενότητα να καταδικάσουν την τυφλή βία» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.

View the original article here

ειδήσεις για Greece News | Ειδήσεις Σήμερα | Ενημέρωση | Επικαιρότητα | Τελευταία Νέα |