Τις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα επισκέφτηκε ο Κ. Παπούλιας

Τις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα επισκέφτηκε ο Κ. ΠαπούλιαςΤις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα επισκέφτηκε ο Κ. ΠαπούλιαςΕκανε δεκτή τη σχετική πρόσκληση του κ. ΡουπακιώτηΤις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα επισκέφτηκε ο Κ. ΠαπούλιαςΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτη και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων στον Αυλώνα, μετά από σχετική πρόσκληση του κ. Ρουπακιώτη.

Η επίσκεψη έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, κατόπιν επιθυμίας του κ. Παπούλια και αρχικώς είχε προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί πριν από εβδομάδες, αλλά αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τους κοιτώνες των ανηλίκων κρατουμένων και συνομίλησε με αρκετούς απ’ αυτούς. Στη συνέχεια ενημερώθηκε αναλυτικά από τη διεύθυνση των φυλακών, αλλά και τους εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία του γυμνασίου και του λυκείου, τις αίθουσες των οποίων επισκέφθηκε και παρακολούθησε τα προγράμματα εκπαίδευσης που εφαρμόζονται για τους ανήλικους με παραβατική συμπεριφορά.

Τις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα επισκέφτηκε ο Κ. Παπούλιας

View the original article here