Την Παρασκευή οι εξηγήσεις Σούκουρη στον εισαγγελέα

08/12/2014 - Ειδήσεις - Τελευταία Νέα

Την ερχόμενη Παρασκευή θα δώσει τελικά εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος έχει κληθεί με…

Ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, καλείται σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για τη διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή καθώς φέρεται να είναι εκείνος που πρότεινε χρήματα στη βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου για να διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του κόμματος της και να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου το ποσό που της “έταξε» ο Γιώργος Σούκουρης ήταν 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι προτάσεις φέρονται να έγιναν τηλεφωνικά αλλά και με μηνύματα μέσω του facebook. Σε αυτά τα μηνύματα γίνεται και αναφορά για χρηματισμό του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Παναγιώτη Μελά.

Μάλιστα στο πλαίσιο της έρευνας ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, φέρεται να προσκόμισε στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ένα βίντεο από το οποίο φαίνεται να προκύπτει “στενή» σχέση του Γ. Σούκουρη με τη Ν.Δ.

Πάντως ο συνήγορός του αρνείται κάθε σχέση με τη ΝΔ.

: Πηγή: NEWSBOMB.gr

ειδήσεις για News gr | Ειδήσεις | Ελλάδα | Επικαιρότητα | νέα |