Βουλή – 48ωρη αναβολή για τον Ακη Τσοχατζόπουλο

31/05/2011 - Ειδήσεις - Τελευταία Νέα

 

Βουλή - 48ωρη αναβολή για τον Ακη Τσοχατζόπουλο

Σαρανταοκτάωρη αναβολή, την οποία θα καταθέσει και επίσημα αύριο ο δικηγόρος του, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων Μάρκο Μπόλαρη, ο πρώην υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.


Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει για αύριο (Τρίτη) στην Προανακριτική Επιτροπή, θέλησε να ασκήσει το δικαίωμα που του παρέχει ο κανονισμός της Βουλής για 48ωρη αναβολή, προκειμένου να λάβει γνώση όλου του υλικού της Επιτροπής, το οποίο είχε ζητήσει, με αίτημά του και έλαβε μαζί με τα πρακτικά των συνεδριάσεων.


Αύριο, πάντως, έχουν κληθεί να καταθέσουν, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Φιλιππίδης.


Εν τω μεταξύ, η Προανακριτική Επιτροπή, με έγγραφη αίτησή της προς το υποθηκοφυλακείο Αθηνών, ζητά να της κατατεθούν αντίγραφα όλων των συμβολαίων, με τις αγοραπωλησίες που έχει κάνει η οφ σορ εταιρία «Torcaso», από το 1999 μέχρι το 2010.ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: ΤΟΒΗΜΑ

ειδήσεις για GR News | Greece News | Ειδήσεις Σήμερα | Ενημέρωση | Τελευταία Νέα |